After Midnight

Разгорете му ја фантазијата: 10 секси пораки на кои нема да може да им одолее

Кратката СМС порака со секси содржина брзо ќе ја запали имагинацијата на вашиот партнер и ќе го разигра вашиот сексуален живот!

Ви предлагаме да обрнете внимание на списокот на текстуални пораки што вашите драги едвај чекаат да ги добијат. Таквите пораки ќе ја разгорат неговата имагинација, ќе ве зближат и ќе ја зголемат температурата во спалната соба!

1. Знам дека одиш во теретана, но сочувај малку енергија за подоцна.
2. Дали носиш црна вратоврска? Ајде да ја искористиме вечерва.
3. Кога доаѓаш? Не носам гаќички.
4. Го сликав твојот задник денес додека излегуваше од станот. Прекрасно!
5. Имав напорен ден. Сакаш да ми помогнеш да се опуштам?
6. Имам нова играчка. Ќе се играме вечерва?
7. Го носам оној фустан што го сакаш … без ништо под него …
8. Размислувам за тебе цел ден. Воопшто не е невино.
9. Дојди кај мене за еден час. Не ти треба премногу облека.
10. Подобро е да не си близу до мене, бидејќи ако си, сешто би ти правела…

Напиши коментар