Celebrity

РЕКОРД: Три и пол милиони луѓе го слушаа Андреа Бочели!

Три и пол милиони луѓе го следеа концертот на оперскиот пејач.

Андреа Бочели, познат италијански тенор, одржа Интернет-концерт во катедралата во Милано.

Бочели ја отпеа „Музика на надежта“ за Велигден за светот погоден од ужасна пандемија.

Бочели во катедралата беше придружуван од Емануел Вијанели на оргуљи, а концертот го следеа три и пол милиони луѓе:

Напиши коментар