Astro&Horoscope

Родени под среќна ѕвезда: Овен, Лав и Стрелец

Со Венера и Јупитер во oвие знаци (Овен, Лав и Стрелец), се чини дека знаеме сами да си ја создадеме сопствената среќа.

Таа е во движење, во сите видови предизвици, чувство на слобода и независност. Важно е чувството на животното патување на кое има многу освојувања, драми, силни чувства и големи визии.

Се чувствувате како да сте посебни и како животот да ви дал некоја посебна улога. Среќата е активен процес, во кој се сонуваат големи соништа, се откриваат сопствените потенцијали, се реализира поцелосна и подобра верзија на личноста.

Напиши коментар