After Midnight

СЕ ПОЈАВИ И КОРОНАСУТРА: Пози со кои партнерите се на БЕЗБЕДНА ОДДАЛЕЧЕНОСТ

Во време на пандемија, ако не сте со партнерот, сигурно ви е тешко – додека оние што се со некој веројатно ќе уживаат во тоа.

Сепак, колку се безбедни сексуалните односи за време на коронавирусот?

Иако коронавирусот сам по себе не е сексуално пренослива болест, се покажа дека вирусот се шири преку капки вода или слуз од носот и устата, пренесува Mirror.

На интернет, луѓето често се шегуваат на сметка на сексот и коронавирусот, па така се појави сликата на пози кои се дозволени, бидејќи со помош на нив партнерите држат безбедно растојание.

Па, ако сте талент за акробации, повелете:

Напиши коментар