After Midnight

Седум причини поради кои момчињата не им пристапуваат на девојките – И нема никаква врска со изгледот

Глумите недостапна личност

Ако сте жена што имате став како принцеза, би можеле да бидете сами долго време. Мажите буквално бегаат кога жената има таков став. Ќе се чувствува како да не успеал дури и пред да се обиде. Ова брзо ќе го олади! Момчето сака да биде главен кога станува збор за излегување. Колку повеќе сакате да се забавувате и колку повеќе ќе му покажете колку го цените, толку повеќе тој ќе стори за вас. Нема причина да се однесувате како да заслужувате повеќе од него. Дајте му до знаење дека сте слатка и независна жена која цврсто стои на нозе. Тогаш тие ќе ве почитуваат уште повеќе.

Испраќате негативна енергија, а изразот на лицето ви остава впечаток на лутина или нервоза

Тој израз мора да го тргнете од лицето. Дали животот навистина е толку лош? Вашиот израз на лицето открива многу за вашата личност. Ако шетате со таков израз на лицето, му кажувате на светот: Останете подалеку од мене. Ниту едно момче нема ни да помисли да ви пријде. Само вашата енергија може да биде одлучувачка во тоа дали момчето ќе се сврти кон вас или не. Кога не дозволувате вашата енергија да сјае, тоа навистина може да влијае на вашето расположение, правејќи ве крајно непривлечна личност. Момчињата сакаат кога имате недефинирана мистериозна енергија.

Вие сте за заљубени во екранот на вашиот мобилен телефон

Кога сте премногу зафатени со пишување пораки, дефинитивно нема да можете да контактирате со човекот што ве гледа. Момчето мора да воспостави контакт со очите, дури и пред да ви пријде. Тоа е природен начин да се види дали сте негов тип и дали постои потенцијален интерес и привлечност. Кога ќе го погледнете вашиот мобилен телефон, тој мисли дека не се забавувате или дека не сакате некој да ви пречи. И тоа е вид на вибрации што не сакате да ги испраќате доколку сакате да ви пријде.

Мора да бидете во центарот на вниманието

Дали сте од типот на девојка што сака да ја гледаат и забележуваат? Ако е така, препорачуваме да ја преиспитате сопствената цел. Момчињата не сакаат сите да зјапаат во вас или кога оставате впечаток на лесен плен. Тие сакаат девојка што ќе ги натера да се обидуваат. Момците сакаат да ловат. Природно е всадено во нив. Значи, ако отворено се нудите, можеби нема да успеете. Тие мора да ја искористат својата мажественост за да ја постигнат својата цел. Во овој случај, нивната цел е да се сретнат со вас и да победат.

Не му давате шанса да ве покани

Вие сте моќна девојка со своја кариера. Вредно работите за да го подобрите вашиот животен стил од ден на ден. Значи, кога станува збор за излегување и врски, дали сакате да ја контролирате и таа област? Застанете. Не можете секогаш да имате сè под контрола кога станува збор за љубовта. И не можете да се обидете да го убедите дека ви се допаѓа. Мажите сакаат да бидат главни во врската. И да, вие го сакате, но не дозволувате тоа да се случи. Го поканувате надвор затоа што сакате да го видите, но сепак ја навредувате неговата машкост, кога ќе го направите тоа. Кога станува збор за такви работи, заземете го „совозачкото место“.

Напиши коментар