Astro&Horoscope

Секоја жена е убава, но жената родена во овој хороскопски знак е нешто сосема друго: Таа е најхаризматичната во целиот Зодијак!

Секоја жена е убава на свој начин, без разлика дали станува збор за чиста физичка убавина или харизма и позитивна енергија, што ја прави уште попривлечна и неодолива.

Лав
Силна, грациозна и често спортски градена, Лавицата плени без компромис. Нема да поминете многу време во потрага по Лавица, чиј изглед и држење на телото ве оставаат без зборови. Тие сакаат да се облекуваат модерно и да се разубавуваат, а притоа уживаат во тоа.

Можеме да им припишеме многу таленти на Лавиците, и без лажна скромност, нивната природна убавина и привлечност никогаш не престануваат да ги маѓепсуваат мажите. Ако мислите дека станува збор за просечна убавина, грешите! Лесно ќе ги препознаете во толпата, бидејќи покрај споменатата убавина, нивниот стил на облекување и живот скоро никогаш не е клише!

Напиши коментар