After Midnight

Шест женски особини и постапки кои ќе го одбијат секој маж – Ниту една од овие работи не е воопшто привлечна

Никој не е совршен, а личноста со која сме во љубовна врска, треба да ја прифатиме со сите нејзини маани, меѓутоа, некои маани се полесни, а некои потешки за прифаќање. Мажите искрено признаа кои особини им се најмалку привлечни кај жените…

 1. Кога се негативни
  Кој сака да помине живот со некој што постојано „плука“ по сè? Постојаната негативност е непривлечна одлика кај двата пола.
 2. Кога се (премногу) гласни
  Жените кои мислат дека сè што ќе кажат е многу важно и кои постојано зборуваат гласно, сакајќи да го нагласат секој изговорен збор, не се привлечни за скоро ниту еден маж.
 3. Кога лажат
  Лагата никогаш не е добра, а на мажите им е особено несфатливо кога жените лажат за работи за кои што не треба, особено кога нивните лаги ќе бидат откриени, а тие упорно продолжуваат да ја негираат вистинта.
 4. Кога се премногу нетрпеливи
  Нетрпеливоста е одлика што често му се припишува на понежниот пол, но кога се премногу нетрпеливи, ретко кој може да се справи со нив.
 5. Кога мислат дека знаат сè
  Со жена која веднаш формира цврсто мислење за нешто во кое не е целосно упатена и која смета дека само нејзиното мислење е точно, ниту еден маж не би сакал да го помине својот живот.
 6. Кога постојано бара внимание
  Жените кои постојано прават нешто за да привлечат внимание, им одат на нерви на мажите и ги сметаат за непривлечни.

Напиши коментар