Free zone

Сопственици на кучиња кои неверојатно многу личат со своите миленичиња

Сигурно повеќе пати сте виделе фотографии на кои сопствениците на кучиња премногу личат со своите миленици – или обратно? Најчесто се наоѓа сличност во нивните „фризури“, а еден британски фотограф дополнително се потруди и преку фотографии ја истакна сличноста помеѓу сопствениците и нивните кучиња.

Ние ви претставуваме неколку, а на вас е да направите споредба:

View this post on Instagram

These guys are great. #doyoulooklikeyourdog

A post shared by Gerrard Gethings (@gezgethings) on

Напиши коментар