Free zone

Споделете го дигиталниот бакнеж со пријателите кои ви недостасуваат со што ќе извршите донација за организацијата за помош на жртвите од епидемијата

Фирмата Cosnova GmbH започна иницијатива заедно со своите брендови essence, CATRICE & L.O.V, за поддршка на сегашната состојба во борбата против вирусот корона.

За секоја објава или приказна, овие брендови за убавина додаваат 5€ на веќе обезбедена донација од 500.000 евра, за Médecins Sans Frontières (Лекари без граници – @doctorswithoutbords) – меѓународна, хуманитарна и невладина организација која обезбедува медицинска помош на жртвите на вооружен судир, епидемии и природни или катастрофи предизвикани од човекот.

Со надеж дека со наше учество донацијата ќе се зголеми до 1 мил.€.

Клучната порака е да се подигне свеста за важната тема #SocialDistance.

За да ја споделат оваа иницијатива, брендовите ве покануваат да го испратите вашиот дигитален бакнеж, а секој дигитален бакнеж се брои.

Придружете се на оваа донација за добра причина – против #корона.

Споделете го вашиот дигитален бакнеж со оние што ви недостасуваат и подигнете ја свеста за #socialdistancing, а еве како:

1. Објавете дигитален бакнеж со хаштагот #kisstance

2. Означете ги во постот @essence_cosmetics @ catrice.cosmetics

3. Додадете ја вашата локација

За секоја објава или приказна, cosnova GmbH додава 5€ на донацијата од 500.000 евра.

Повеќе информации имате на Инстаграм профилите @essence_cosmetics @catrice.cosmetics.

Држете #kisstance со вашите најблиски и не заборавајте да споделите дигитален бакнеж.

Напиши коментар