Celebrity

Станија им објави војна на гаќичките!

Во летниве денови, српската старлета Станија, реши да ги нападне силните и затегнати гаќички – објавувајќи им војна. Таа веќе нема да биде во сојуз и одби да биде во нивно друштво.
Тоа го докажува и сликава 🙂

stanija-670x670

Напиши коментар