Celebrity

Тејлор Свифт го објави својот концертен филм и откри кој е мистериозниот автор на некои од нејзините песни

Концертниот филм на Тејлор Свифт беше објавен денес на стриминг сервисот Disney Plus и во него има многу изненадувања.

Свифт за прв пат ги изведе сите песни од албумот, кои тајно ги објави во јули. Исто така, за прв пат се сретна со соработниците на албумот: Арон Деснер, Џек Антоноф и Џастин Вернон, не можеа да бидат на исто место за време на снимањето на албумот поради Коронавирусот, па ова е прв пат да снимаат песни заедно.

„Ова е албум кој ви овозможува да ги чувствувате вашите чувства, тој е производ на изолацијата“, вели Тејлор во филмската реклама.

Но, ова не беше единственото изненадување за обожавателите: Тејлор потврди дека мистериозниот автор на неколку песни, кој е потпишан како Вилијам Бауер, е всушност нејзиното момче, актерот Џо Алвин.

Тој, заедно со другите автори, ги напиша песните Betty и Еxile.

Напиши коментар