Free zone

Тетоважите не излегоа според планот, тие прекасно сфатија дека на нив цртаат аматери

Иако тетоважите можат да се отстранат со ласер и други процедури, луѓето обично сметаат на тетоважите што ќе ги изберат да траат до крајот на животот. Некои од нив предоцна сфаќаат дека се најдоа под иглата на чисти аматери, па затоа многу брзо жалат за своите одлуки.

Напиши коментар