Astro&Horoscope

Тие секогаш се грижат за нешто: Овие хороскопски знаци тешко се носат со стресот

Риби

Рибите се уште еден интуитивен знак, како што е Ракот, но нив стресот не ги измачува толку многу поради другите луѓе, туку поради грижата дека не се најдобрата верзија од себе. Рибите се гордеат што се неверојатни пријатели и партнери, но знаат да претераат во тоа.

Рак

Стресот на еден Рак на дневна основа произлегува од грижата за другите луѓе. Бидејќи е интуитивна личност, тој не може да си помогне, туку ги задржува истите емоции што ги чувствуваат неговите пријатели и семејството, особено кога станува збор за нешто што многу им значи.

Девица

Стресот на Девицата извира длабоко од самата себе. Таа е секогаш во движење, ментално, физички и емоционално, па не е реткост сето тоа да ја совлаа одеднаш. Девицата секогаш се обидува да биде најдобар пријател, силен партнер и член на семејството кој е секогаш тука, но често не одвојува време за себе.

Напиши коментар