Astro&Horoscope

Три хороскопски знаци кои до пладне се мразат себе, а од пладне целиот свет!

Стрелец

Тие не мразат, но ќе ви изгледа така, бидејќи делува како да немаат совест кога сакаат да се ослободат од вас. Ако некое време не добиете никаква порака од вашиот пријател Стрелец, знајте дека тој едноставно ве избркал од неговиот живот. Тие веќе продолжиле понатака, а кога мразат, мразат „на големо“. Кога мразат, тие мразат отворено и тоа не трае долго затоа што немаат намера да го трошат своето драгоцено време.

Вага

Никој не мрази повеќе од Вагата, а тоа им оди глатко затоа што се преправаат дека се љубезни и грижливи. Но, не се! Тие ги мразат, осудуваат и проколнуваат другите за ситници. Тие немаат трпеливост и искрено веруваат дека се подобри од сите. Вагите се врвни егоманијаци, секогаш се во право. Секогаш вие сте тие кои грешат и секогаш сте достојни на тоа да ве отфрлат и живи да ве закопаат.

Овен

Го добивате тоа кога сте воинствен знак – снувате познати како хејтер. И што мразите најмногу? Луѓе! Зошто? Бидејќи сите други луѓе се глупави инфериорни суштества кои залудно трошат воздух на Земјата. Овните сакаат да сакаат и да бидат фер, но, но, но … Не можат да бидат фер!

Напиши коментар