Astro&Horoscope

Три хороскопски знаци кои ги исклучуваат луѓето од својот живот без око да им трепне

Овен

Овенот не е склон кон навики што ќе го врзат на едно место и никогаш нема да се опкружува со луѓе кои не ги смета за достојни за неговото внимание. Овенот е знак кој е управуван Марс, планета што астролозите ја нарекуваат „Бог на војната“ или „Планета на дејствување“. Откако ќе ги повредите, ќе добиете уште една шанса ако сте вистински среќници. Но, не сметајте на тоа. Нема да се предомислат, ќе ги прекинат сите врски со вас како никогаш да не сте сакале или сте работеле заедно и нема да погледнат назад. Овенот едноставно не сака да го троши своето време на луѓе кои не се со него без двоумење или кои би можеле да го предадат.

Лав

Лавовите можат да бидат многу романтични, дарежливи и лојални на луѓето што ги сакаат. Кога станува збор за љубовните врски, Лавовите се заљубуваат лесно, а понекогаш дури и пребрзо. Тие сакаат да бидат заљубени. Но, пред сè тие сакаат да бидат сакани. Како и да е, Лавот сака да биде во центарот на вниманието. Познато е дека сакаат рефлектори и дека навистина се грижат како другите ги гледаат.

Со овој знак управува Сонцето, кое има и кралски статус. Лавот е често најверниот пријател што може да го имате, но ако заклучи дека не сте достоен за него, тој ќе ве прецрта и таа врска ќе заврши без одлагање. За Лавот најважно е како неко се однесува кон него, било да е тоа пријател или љубовник. Лавот размислува вака: Ако можам да ти бидам лојален, нема причина зошто ти да не ми бидеш лојален. Во неговиот двор нема место за оние кои не му се лојални. И точка.

Водолија

Водолиите сакаат да се грижат за другите, тие се познати по тоа што ја сакаат нивната поширока заедница и сакаат да им помагаат на луѓето. Тие се посебни и полни со разбирање. Можат да станат пријатели со секого. Но, тие навистина не можат да поднесат лажговци, крадци и сите оние со лоши намери. Тие можат да се преправаат дека ви простиле, но никогаш нема да ја заборават навредата и оној што ги повредил. Независни се, се чувствуваат добро дури и кога се сами и секогаш лесно ќе најдат замена доколку решат да ве отфрлат.

Напиши коментар