Astro&Horoscope

Трите најнеподносливи хороскопски знаци

Девица

Зависни од организација. Секогаш очекуваат совршенство од сè. Иако се многу интелигентни, Девиците понекогаш се однесуваат како мали деца. Кога не го добиваат она што го замислиле, тие реагираат бурно или страшно се лутат.

Овен

Овните се во состојба да ве обвинат и за најмалите нешта. Ако чувствувате дека се сомневате во нив, тие веднаш ќе избувнат и ќе ве навредат. Не прифаќаат шеги на своја сметка ниту наметнување на туѓи ставови и мислења.

Скорпија

Гордите Скорпии не толерираат критики, особено не во друштво. Луѓето родени во овој знак се подготвени да се караат со вас само затоа што не им обрнувате доволно внимание. Ако почувствувате ривалство, подгответе се за вистинска војна.

Напиши коментар