Free zone

Туторијал: Како да ги покриете акните со шминка

Касандра има 19 години и како многу девојки се бори со својата проблематична коза. Нејзината кожа е покриена со акни и мозолчиња, кои со години се обидува да ги излечи, но успехот е минимален. Сепак, Касандра откри како да се шминка за да и биде тенот – совршен. Во ова видео упатство можете да научите како да ги покриете сите несовршености на вашата кожа со помош на шминка. Резултатот е навистина фасцинантен!

Напиши коментар