Free zone

(ВИДЕО) Движењата на ова куче кое се обидува да ја земе храната е прегледано од скоро 9 милиони луѓе и сите се прашуваат само за една работа

Ова преслатко куче сакаше да добие храна од трпезата. Тој не беше многу снаодлив, па неговите обиди да го наполни стомакот ги видоа скоро 9 милиони луѓе кои не разбираат како е можно тој да не може да скокне на масата.

Напиши коментар