Free zone

Погледнете го најопасниот аеродром во светот

Бар – остров во Шкотска. Овде се наоѓа еден од најопасните аеродроми во светот. Авионите тука слетуваат на плажа, право во песок. Кога надоаѓа плимата пистите се под морето. Аеродромот, ако така може да се нарече не е лиценциран за ноќна употреба.

Напиши коментар