Astro&Horoscope

Внимание: Животот со овие три знаци е вистински пекол

Стрелец

Тие не мразат, но така ќе ви се чини. Ако некое време не добиете никаква порака од вашиот пријател Стрелец, знајте дека тој едноставно ве избркал од неговиот живот. Тие веќе продолжиле понатаму и кога мразат, навистина мразат. Мразат отворено и тоа не трае долго затоа што немаат намера да го трошат своето драгоцено време.

Вага

Никој не мрази повеќе од Вагата, а тоа им оди глатко бидејќи се преправаат дека се љубезни и грижливи. Но, не се! Тие ги мразат и осудуваат другите за ситници. Не знаат за трпеливост и искрено веруваат дека се подобри од сите. Вагите се врвни егоманијаци, секогаш тие се во право, а вие сте тие што грешите и поради тоа не заслужувате да бидете во нивниот живот.

Овен

Тоа го добивате кога сте воинствен знак – станувате познати како хејтер. И што мразите најмногу? Луѓе! Зошто? Бидејќи сите други се глупави инфериорни суштества кои залудно трошат воздух на Земјата. Овните сакаат да бидат фер, но едноставно не можат!

Напиши коментар