Celebrity

Во книгата ги има, а во филмот не: “After We Collided” требаше да има дури два љубовни триаголници со Теса

Дали веќе го гледавте новото продолжение на „After“? Сите зборуваа за овој филм откако неговото прво продолжение се појави минатата година. Сега пристигна и вториот дел, а луѓето станаа уште позависни. Добрата вест е дека серијалот е далеку од крајот, бидејќи следуваат уште две продолженија во иднина!

Новото продолжение на големиот филмски хит „After“, со наслов „After We Collided“ е полно со OMG моменти и жешки сцени помеѓу Теса и Хардин, а тука е и новиот лик Тревор, олицетворен од Дилан Спроус. Секој што го гледал првото продолжение, секако со нетрпение чека да го гледа и ова, а кој сè уште не се навлекол, ќе го стори тоа. Врската на Хардин и Теса постојано се соочува со искушенија и иако новото продолжение создаде љубовен триаголник во чиј центар се наоѓа Теса, а според книгите, треба да има најмалку два љубовни триаголници и во двата Теса да се најде во центарот. Проблемот што го откри продуцентот на филмот беше што тие немаа доволно време да покажат сè од книгата, еден триаголник не е вметнат. Иако режисерот на почетокот на снимањето рече дека ќе се држи што е можно поблиску до книгите, невозможно е да се стави сè, од книгата во час и половина до два часа филм. Во новото продолжение, врската на Теса и Хардин е во искушение кога ќе се појави Тревор, момчето со кое Теса работи и кое се интересира за неа.

Напиши коментар