Celebrity

Возрасни луѓе, ве молиме престанете да го срамите телото на Billie EIlish

Очигледно ја познавате неверојатно талентиранат, добитничка на Греми, Били Ејлиш.

View this post on Instagram

can’t you hear me?

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Па, во вторникот, Пејџ Шест објави статија со наслов „Били Ејлиш покажува малку“, во која се наоѓа оваа фотографија:

Фотографијата предизвика бран критики, коментари и дискусии за телото на Били.

View this post on Instagram

“my future” out thursday

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Били претходно зборуваше за луѓето кои срамат тела на интернет. Во нејзиниот краток филм, Не моја одговорност (Not My Responsibility), таа повикуваше тролови и луѓе опседнати со тело, велејќи: “Дали би сакала да бидам помала? Послаба? Помека? Повисока? Дали рамената ве провоцираат?”

Сепак, интернетот може да биде ужасно место, а луѓето кои срамат тела продолжија да го прават она што го прават најдобро, да бидат ужасни.

Фановите на Твитер брзо дојдоа во одбрана на Били:

По објавувањето на фотографијата, Били го објави овој Инстаграм, со наслов: „Дали навистина сакате да се вратите во минатото?“

View this post on Instagram

do you really wanna go back in time?

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Напиши коментар