Celebrity

ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВРАТИМЕ ВО ДЕТСТВОТО, ИЛИ НЕ? Се снимаат новите POWER RANGERS: Синиот е хомосексуалец, жолтиот е трансексуалец

Лансирањето на новата серија предизвика голем број проблеми.

Со повторното стартување на студиото Paramount, почнаа да се вртат разни гласини.

Приказните претежно се вртат околу новата серија, за која извори велат дека ќе вклучува поразновидна екипа.

Еден од ренџерите ќе биде транс-жена. Сепак, останува нејасно кој лик ќе биде тоа.

Во извештаите претходно се наведува дека Црвениот ренџер може да биде женско и дека Синиот ренџер можеби е геј.

Во интервју за “The Hollywood Reporter” во пресрет на објавувањето на филмот, режисерот рече:

“Навистина има многу дебати за Трини за тоа која е таа. Таа сè уште не го разбрала тоа во целост“.

Напиши коментар