Astro&Horoscope

За нив не постојат граници – Ова се хороскопските знаци кои обожаваат да ги кршат правилата!

Нив ниту правилата, ниту границите не им значат ништо.

Близнаци

Непослушните Близнаци живеат за адреналин којшто носи кршење на правилата и преминување на строгите граници. Тие сакаат да ги тестираат своите способности, па дури и понекогаш се ставаат во голема опасност, иако од тоа не знаат да научат ништо.

Лав

За Лавовите, кршењето на туѓите правила и преминувањето на границите значи – раст и надминување на стравовите, т.е. зајакнување на сопствениот дух. Тие уживаат во предизвиците и ги заменуваат утврдените правила со своите.

Стрелец

Стрелците сакаат нови искуства и промени. Тие сакаат да ги поместат границите за да почувствуваат наплив на енергија и да ги прошират своите хоризонти. Тие ја мразат пасивноста и луѓето кои слепо ги следат правилата.

Овен

Овните, како и Лавовите, не ги сакаат правилата на другите луѓе. Тие сметаат дека нивните правила и намери се секогаш подобри, па затоа тоа го практикуваат во пракса. Склони се на ризик и честопати се одлучуваат за работи што ги плашат, затоа што сакаат предизвици и никој не може да ги спречи во тоа.

Напиши коментар