Celebrity

Запомнете го животот на доцниот виртуоз на гитара, Еди Ван Хален, со овие слатки семејни фотографии

По смртта на Еди Ван Хален во почетокот на октомври по долгогодишната битка со ракот, поранешната сопруга Валери Бертинели и нивниот син Волф споделија серија симпатични семејни фотографии за да се сетат на покојната рок легенда.

  1. Бакнеж за тато

2. Тоа е толку 90ти

3. Само љубов

4. Бебе Волф

5. Фамилијарен портрет

https://www.instagram.com/p/CGBUjwRgEi5/?utm_source=ig_embed

6. Запознавањето со Валери

7. Лабаво со тато

8. Серенада за Валери

Напиши коментар