After Midnight

Жал ми е, но се чини дека за него сте само минлива авантура

Не ги познавате неговите пријатели воопшто. Во случај да има голем број пријатели, а вие случајно се сретнавте со неколкумина од нив, тоа е знак дека тој не ве гледа како важна личност во неговиот живот, ниту планира заедничка иднина со вас.

Тој не сака другите да знаат дека сте заедно. Ако момчето со кое се гледате не ве пушта вас додека сте кај вас дома или во неговиот стан, но воопшто не ве гледа или допира во јавноста, тоа е знак дека не сака да ве запознае со другите … или барем не сеуште.

Тој не покажува желба да ве запознае подобро. Оној што вреди за вашиот труд и внимание ќе стори сè за да ве воодушеви, но и да знае што е можно повеќе за вас и за вашиот живот. Тие ќе изберат пријатен ресторан, ќе бидат заинтересирани да ве прашаат за вашите желби, интереси и дискретно ќе ги посочат нивните квалитети за да ве маѓепсаат. Ако тој не сака да вложи и најмал напор, тоа е знак дека сака само лежерна авантура.

Напиши коментар