Astro&Horoscope

Жената родена во овој хороскопски знак е најодговорна кон својот партнер

Жената родена во овој знак е вечно добра и борец за повисоки цели. Таа секогаш се труди да биде фер кон сите, вклучително и кон нејзиниот партнер.

На спротивниот пол најмногу му се допаѓа поради нејзината одговорност. Таа често се грижи да не е досадна или доволно спонтана. Дали е таа навистина добра?

Претежно ја среќава својата сродна душа меѓу луѓето со кои споделува чувство за неправда.

Тоа е Девица.

Напиши коментар