Astro&Horoscope

Жената родена во овој знак е чиста енергија

Таа е мудра жена, мистериозно суштество, интригантна фатаморгана, постојано во движење, секогаш недостижна. Таа е тајно осамен волк, кој бара некој што ќе ја цени нејзината неконвенционална, слободна душа.

Таа се чувствува како светот да е широко отворен, сочен и полн со можности, токму онака како што таа сака.

Таа се смее гласно, скока и трча.

Целосно безгрижна бидејќи ги држи капките на судбината во своите чувствителни раце.

Тоа е жената ВОДОЛИЈА.

Напиши коментар