After Midnight

Знаци дека тој ќе ве напушти


Само ако сте заслепени од вашата љубов толку многу што не можете да гледате подалеку од вашиот нос (или неговиот), можеби нема да забележите неколку сигнали што тој ви ги испраќа со своите постапки, зборови или дури и говор на тело, што покажува дека вашата врска е неизбежна. дојде крајот. Се прашувате кои се тие знаци? Стиснете ги забите, длабоко вдишете и започнете со читање. Само ако сте заслепени од вашата љубов толку многу што не гледате подалеку од вашиот нос (или неговиот), можеби нема да забележите неколку сигнали што тој ви ги испраќа со своите постапки, зборови или дури и говор на тело, кои покажуваат дека на вашата врска неизбежно и се стави крај.Кои се овие знаци? Стиснете ги забите, земете длабок здив и започнете со читање.Тој ги избегнува вашите допири и бакнежи. Иако претходно не му пречеше да ја покажува својата љубов на јавно место, тој сега ја вади раката од вашата кога ќе се обиде или да го фатиш или да го свртиш образот во бакнеж. Истата приказна се повторува кога сте сами. Вие не сте пријатели, но тоа е начин тој да испрати порака во етерот, која гласи: девојки, ајде, јас сум слободен! Во исто време, дали тој ви го свртува грбот или ве плеска по рамо како израз на врвна нежност? Кажете му да го остави тоа за своето куче и вие го прифаќате фактот дека е време да се изгубите сега и веднаш.

Нема разговор.
Или барем не за важни работи, туку само за неутрални, како што се политика, спорт или далеку од тоа, време? Обидете се да го повлечете. во приказна за вас, тоа е далеку поинтимна тема. Ако сепак тврдоглаво се држи до своите теми, сфаќа дека веќе НЕ СИ. Тој го подготвува теренот за да се дистанцира од врската што започна да го оптеретува. Или, тој зборува со вас, но неговите очи неконтролирано сјаат зад грбот. Освен ако не добил епилептичен напад, тој сигурно може. да му прости, да се сврти и да види што го одвлекува вниманието до тој степен. Ако пејзажот е полн со убави девојки, сè ќе ви биде јасно, нели?

Кога е прекината среде телефонски разговор, тој одеднаш го менува тонот. Станува официјално, некој би рекол дека ја договорил работата на векот. Всушност, ве чека паднатиот век. Доколку имате сомнежи, слободно прашајте го со кого разговара. Ако погледне нагоре, а потоа налево, има сигурен знак дека се обидува да ископа некоја маестрална лага и да ги покрие вашите очи. Бидете сигурни дека лаже, а другата, идна е на Интернет. Вие, како бивш, слободно може да му удрите шлаканица и да ја разбиете таа грда приказна еднаш засекогаш.

Повеќе не ти праќа симпатични и луди љубовни пораки.
Наместо тоа, најмногу што можете да направите. очекувајте кога ќе отворите пораката од него е како си, каде си или што правиш? Без обраќање, нема нежност, нема смисла. Одговорете му во иста мерка. Добро, еве, ништо. Збогум. Тој веќе не ве повикува со својата компанија.Или тој дури и не ве повикува. Порано се додворуваше на тоа што покрај себе има толку убава девојка, па сакаше да ви покаже на сите и малку да ги направи неговите пријатели љубоморни. Сега тој сака да чуе дека сте пред раскинување. Значи, кога е тоа така, вие преземате иницијатива и ги забрзувате работите.Појави се пред неговата компанија со згодно момче на кое порано толку љубоморел. Тој ќе го добие она што го сакаше, дури и ако се предомисли после тоа, и вие…. Малку ли е?


Почна да ве навредува. Иако ви симнуваше  sвезди на почетокот на врската, тој сега пее сосема друга песна. Не сака ништо, прави се што е во ред, не го сака начинот на облекување, оди, оди … момче, ајде да се оладиме.

Тој станува премногу зафатен. Без разлика дали е работа или училиште, тој едноставно нема повеќе време за вас поради тешки обврски.Ако одел во теретана, тоа било знак дека планира да го врати своето тело од змија на слободниот пазар. Моите пријатели го видоа со друга девојка. Ова е навистина непобитен знак. Можеби не се држеле за рака ниту се бакнувале, но веројатно е само прашање на време. Затоа, не дозволувајте повеќе да го троши вашето време.

Напиши коментар