Free zone

10 „најсекси“ автомобили

По нив, Британците „губат глава“.

Британскиот трговец со автомобили спроведе истражување за тоа кои автомобили се најпопуларни меѓу луѓето и ова е резултатот.

Ова се десетте најпопуларни или како што ги нарекоа „најсекси“ автомобили.

  1. Aston Martin DBS Superleggera
  2. Jaguar F-Type
  3. Aston Martin DB4
  4. Де Томазо П72
  5. Фераи 812 Супербрз
  6. Бугати Хирон
  7. Ford Mustang 390 GT
  8. Шевролет корвет
  9. Mercedes-Benz S-Class Coupe
  10. Mercedes-Benz SL 300 Gullwing

Напиши коментар