Astro&Horoscope

Дали знаете кој е најкреативниот и најемотивниот знак во Зодијакот?

Родените во овој знак се сметаат за големи сонувачи кои не прифаќаат лесно нови луѓе во нивниот свет.

Но, ако ви дозволат да им се приближите – животот може да ви се претвори во бајка.

Силни и слаби страни
Точно е, вистината може да има неколку страни, а кој ќе ги разбере Рибите, мора да ги има истите карактеристики. Нивната општа сила се состои од сочувство, интуиција, независност, мудрост и единствена уметничка страна.

Некои од слабостите на Рибите се прекумерна самодоверба, желба да избегаат од реалноста и голема емоционалност. Рибите се сметаат за најголемите сонувачи во Зодијакот. Тие ја користат својата брилијантност за тоа славно „бегство“ од реалноста, секогаш кога ќе почувствуваат дека им треба.

Одлични емпати
Интуитивната и имагинативната природа им дава силно чувство на емпатија, што може да биде меч со две острици. Лесно можат да ги заменат чувствата на другите со своите.

Ова предизвикува огромен притисок кај нив, бидејќи тие почнуваат да ги отфрлаат своите лични чувства. Оваа „збунетост“ може да биде толку моќна што може да ги испрати во светот на соништата и фантазиите. Тие се многу независни , Рибите е еден од најнезависните знаци на Зодијакот и со добра причина. Ќе направат се што е во нивна моќ да не се потпираат на другите.

Оваа гордост ги води кон поголеми проблеми, затоа што одбиваат да побараат помош. Ако сте родени во овој знак, обрнете внимание на вашите извори и можности. Запомнете дека вашите пријатели би биле среќни ако ги замолите да ви помогнат.

Интроверти со авантуристички дух
Постојано бараат нови искуства. Тие се природно авантуристички настроени и секогаш бараат нови искуства и нови луѓе. Нивната тенденција кон постојано движење може да им наштети на нивната способност да изградат долгорочни врски.

Ако се најдете во врска со личност која го има хороскопскиот знак Риби, мора да разберете дека негувањето чувство на авантура ќе помогне во развојот на вашата врска. Не грижете се, овие споделени искуства ќе бидат одличен начин да остарите заедно.

Тие лесно ги решаваат проблемите, но овие карактеристики понекогаш можат да ги одведат неколку чекори назад. Кога ќе се сретнат со горчливите елементи на животот, нивната имагинација е силно трогната и погледот кон сè се менува.

Напиши коментар