Astro&Horoscope

3 знаци на кои им се смее среќата

Месечина кај Девицата им помага на луѓето да го прочистат својот ум, душа и тело, па затоа овој пат е особено поволен за започнување на разни промени – од одење на диета, започнување вежби, преглед на деловни проекти и започнување нови, како и промени во меѓучовечките односи.

Полна месечина во Девица 27.02. тоа ќе ни даде космичка можност да се ослободиме од сè што повеќе не ни служи. Овој период е идеална шанса да се ослободите од лошите навики, емотивниот багаж и да се соочите со некои лични предизвици.

Полната месечина ќе го осветли небото во сабота на 27 февруари и ќе ги активира главните космички вибрации на чистење. Исто така, треба да знаете што да правите за време на полната месечина во февруари 2021 година, и сите хороскопски знаци треба да ја искористат оваа можност за духовно чистење.

Според астролозите, оваа полна Месечина кај Девицата ќе има особено поволно влијание на трите знаци на Зодијакот.

Близнаци

Полната месечина влијае на вашиот дом и семејство и ќе ја почувствувате на исклучително лично ниво. Нејзината енергија во Девицата ве охрабрува да го исчистите вашиот животен простор од непотребни работи, но и да се ослободите од емоционалниот товар од минатото.

Ви испраќа позитивни вибрации кои ќе ви помогнат да се ослободите од материјалните работи што повеќе не ви служат, а исто така ќе бидете исклучително продуктивни и инспирирани.

Вага
За време на полната месечина, ќе сакате да бидете сами и да се повлечете во вашиот кожурец за да излезете од неа како уште поубава и слободна пеперутка. Ова е период на интроспекција, духовни мисли и многу одмор.

Ќе сакате да се поврзете со својата душа, да залечите некои стари емоционални лузни. Медитација, визуелизација и да се биде во природа ќе ви помогне да го исчистите вашиот ум. Циклусот на полна месечина претставува крај со лоши мисли и чувства и почеток на периодот во кој ќе блеснете.

Водолија
Користете ја енергијата на полна Месечина кај Девицата за емоционално чистење. Признајте си ја вистината, исполнете ги ветувањата и вратете ги долговите. Сега е време кога ќе завршите со старото и ќе започнете нешто сосема ново и поразлично.

Под сјајот на полна месечина, имате храброст да се соочите со негативните емоции што ве притискале на срцето и конечно да ги отфрлите. Ќе се чувствувате многу послободно и поподготвено да прифатите посветла иднина и сите промени што доаѓаат.

Напиши коментар