Free zone

4 минути вежби за затегнување на опуштените мускули на рацете: Изгледаат невообичаено, но се ефективни (ВИДЕО)

Најтешко е да ги затегнете мускулите во надлактицата

Една од најтешките работи е да ги затегнете опуштените мускули во надлактицата.

Овој пат ви претставуваме комплет вежби во траење од само 4 минути.

Авторот на оваа програма тврди дека ако ги правите вежбите два пати на ден, би можеле да ги видите првите ефекти по само две недели.

Напиши коментар