Free zone

4 модни трендови кои сигурно ќе ја одбележат оваа година

Голем појас

Се користи како додаток за прицврстување на фустан, јакна или џемпер – широк појас е добро познат трик што се врати од претходните години. Во новата верзија, тоа е дел од префинет изглед и ја прави фигурата поженствена.

Скалдни комплети

Тие беа исклучително популарни и во претходната година, особено тренерки кои се носат со патики и палта и доаѓаат во претежно неутрални бои.

Обемни ракави


Волуменозните фустани сигурно ќе ја означат 2021 година. Надуваните ракави ја зачинуваат комбинацијата со фармерки и хеланки.

Преголеми фармерки

Тесните фармерки сè уште се носат, но преовладуваат фармерките со големи димензии, по примерот на 90-тите години на минатиот век.

Напиши коментар