After Midnight

8 знаци за магнетска привлечност

Дали некогаш сте почувствувале магнетна привлечност со некоја личност? Тоа е моментот кога сакате повеќе да ја запознаете таа личност и да ги откриете нензините чувства, а причината за тоа е моќниот енергетски баланс помеѓу вас.

Магнетската привлечност е нешто што го чувствувате и доживувате кога сте во близина на некоја личност, а интуицијата ви шепоти дека е присутна. Понекогаш не можете да избегате од тие чувства, едноставно се повеќе им се препуштате на нив.

  1. Меѓу вас постои привлечност на подсвесно ниво
  2. Имате слична енергија и луѓето во околината ви кажуваат дека сте создадени едни за други
  3. Воспоставувате контакт со очите – тие се прозорци кон вашиот внатрешен свет за кои сакате да дознаете повеќе
  4. Ги отстранувате бариерите, го отворате срцето и немате проблем да ги кажувате вашите најинтимни тајни
  5. Говорот на телото покажува дека ви е пријатно со оваа личност – се однесувате слободно и онака како што сакате, без двоумење
  6. Интуицијата зборува преку пеперутки во стомакот или кога целото тело ви трне. Чувството на возбуда ви кажува дека сте на добро место
  7. Чувствувате неверојатна среќа што не можете да ја скриете
  8. Зборовите не се присутни – се разбирате едни со други дури и во апсолутна тишина

Магнетската привлечност може да биде добра основа за врска исполнета со безусловна љубов. Поврзувањето на ниво на енергија е првиот чекор кон создавање романтична врска.

Сепак, магнетската привлечност не може да трае вечно, и прераснува во љубов. Ако тоа не се случи, ќе научите уште една важна лекција што ќе ви значи во создавањето други односи.

Напиши коментар