Celebrity

Ангелско лице: Израелката Јаел Шелбија е прогласена за најубавата девојка на светот

Израелката Јаел Шелбија беше прогласена за најубава девојка на светот, овој пат во изборот „ТC Candler“ за 2020 година.

„Никогаш не сум била прва во ништо, тоа е многу убаво чувство“, изјави таа, која во моментов служи задолжителна воена служба во израелските воздухопловни сили.

Јал работела на кампањи за израелската модна компанија „Renuar“, обетките „КМ“ и „KKW Beauty“.

„TC Candler“ обединува независни критичари од скоро целиот свет кои создаваат список на „100 најубави лица“ од 1990 година до сега.

Во последните 30 години, многу познати и помалку познати луѓе се најдоа на списокот. Списоците се креираат врз основа на истражувања и јавни предлози во последните неколку години.

Напиши коментар