Celebrity

Астролошка комбинација родена за успех, слава и богатство

Комбинацијата воздух-оган ја поклони познатата латиноамериканска пејачка со динамичен темперамент, претприемачки дух и креативност.

Станува збор за познатата светска поп-ѕвезда со колумбиско потекло Шакира, која неодамна ја „запали“ публиката, го прослави својот 43 роденден, но најави и големо враќање на музичката сцена. Родена е во знакот на Водолија, со потписот на Овен и Месечината во знак на рак.

Комбинацијата воздух-оган и даде на познатата латиноамериканска пејачка динамичен темперамент, претприемачки дух и креативност. Сонцето во знакот на Водолија ја нагласува независната и оригинална природа и бунтовниот дух. Тој не сака наметнати конвенционални социјални форми и е „борец“ за човекови права, еднаквост, еднаквост. Сонцето на Шакира во знакот на Водолија формира аспекти кон Сатурн, Уран, Нептун и Плутон и нагласува силна личност и „силен“ карактер. Точното спротивставување на Сонцето кон Сатурн во Лав ја нагласува потребата за автономија и независност, не ги сака авторитетите, ниту наметнувањето ставови. Таа е одговорна, добро организирана, систематска и перфекционистка, но нема флексибилност. Позитивниот аспект на Сонцето кон Нептун кај Стрелецот и даде харизма, креативност и уметничка чувствителност. Сонцето според Плутон во знакот на Вага е задолжена за упорност, конзистентност, регенерација.

Напиши коментар