Astro&Horoscope

Астролозите предупредуваат: Овие денови во март се КРИТИЧНИ!

Внимавајте !!

„Осамената“ месечина се случува многу ретко, трае неколку дена и често носи важни промени на сите полиња за повеќето хороскопски знаци. Позитивното влијание на Месечината најмногу се забележува на полето на креативноста, се појавуваат нови идеи, продуктивноста расте. Тогаш астролозите ве советуваат да запомните или запишете сè што ви падна на ум.

Сепак, постојат и негативни страни на овој аспект, и кога е најдобро да се смирите и да избегнете одредени активности. Астролозите ги одредија деновите кога Месечината има негативно влијание.

25 март – што и да правите, што и да преземете – нема да го донесе посакуваниот резултат; можни се одложувања, без оглед колку добро планирате сè.

28 март – откажете се од секој шопинг, бидејќи дури и чорапите купени на тој ден ќе се кинат побрзо од вообичаено.

30 март – ситуацијата може да излезе од контрола, затоа мора внимателно да ги изберете зборовите и да се држите настрана од дискусиите, инаку никогаш нема да ја подобрите вашата врска.

Напиши коментар