Astro&Horoscope

Астролозите „се колнат“ – само овој знак е ВЕЧЕН ОПТИМИСТ

Од сите 12 знаци на хороскоп, овој гледа излез во секоја ситуација, среќа во секоја тага, можност во секоја неволја, веруваат астролозите. За него чашата е секогаш половина полна, а секое издание е нова лекција.

Секогаш веселиот Стрелец ја гледа позитивната страна во сè и успева да му врати насмевка на лицето во секоја прилика, колку и да е тешко.

Стрелците се отворени и искрени, па затоа не е изненадувачки што пријателите прво нив им се обраќаат пријатели кога имаат потреба. Тие знаат како да слушаат секого, даваат поддршка. Тие честопати немаат такт поради нивната искреност, па може да се случи некого да навредат.

Со Стрелецот управува Јупитер, планетата на оптимизмот, напредокот, знаењето, среќата, патувањата. Тие зрачат со позитивна енергија и верба дека ќе постигнат сè што ќе замислат. Нивните основни својства се енергија и ревност.

Во какви проблеми и да се најде, Стрелецот ќе рече „Кој знае зошто е добро“, ќе замавне со раката и ќе продолжи да оди со крената глава.

Напиши коментар