Celebrity

Бела Хадид ги изненади фановите со својата нова фризура: Критиките не престануваат да стигнуваат!

Веќе сме навикнати Бела Хадид често да ги менува своите фризури и сè изгледа одлично на неа. Сепак, овој пат, промената на изгледот не наиде на одобрување.

Моделот не можеше да одолее на моментално водечкиот тренд на фарбање на косата. Станува збор за прамени кои го врамуваат лицето. Иако фризерите велат дека ова е тренд број еден, се чини дека предизвика поделени мислења и дека не е за секоја жена.

Судејќи според коментарите, повеќето нејзини обожаватели не ја сакаат нејзината нова фризура.

Што мислите вие? Како се чувствувате во врска со оваа нејзина промена?

Напиши коментар