Celebrity

Бетмен „повторно доцни бидејќи двојниот каскадер има Ковид-19“

Снимањето на Бетмен беше повеќе пати одложувано за време на кризата „Ковид-19“, бидејќи наводно, двојниот каскадер на Роберт Патинсон бил позитивен на вирусот.

Според извештаите во средата, каскадерот и актерот сега мора да изолираат уште десет дена, што е трет пат коронавирусот да влијае на снимањето.

Роберт се покажа како позитивен на вирусот во септември, додека уште еден дублер се справи со него во ноември, што доведе до дополнителни одложувања среде глобалната пандемија.

Напиши коментар