Free zone

Нема одење на фризер: Направете совршена виткана фризура без да користите топлина!

Кога сакаме локни, тоа обично значи дека треба да одиме на фризер.

Или со користење на преса за коса или фигаро.

Значи, треба да ја изложиме косата на многу топлина, што може да доведе до нејзино оштетување.

Особено ако тоа го правиме често.

За среќа, постојат и други решенија.

Еден девојка одлучи да ни покаже како да добиеме совршени локни без да користите топлина.

Сè што ви треба е појас од бадемантил, две ленти за коса и стари хулахопки.

Напиши коментар