Free zone

Без паузи и релаксација: 8 жестоки минути, за линијата од соништата (ВИДЕО)


Колку сте подготвени да вложите напор?

Ако сакате да ги затегнете стомачните мускули, подгответе се за сериозно вежбање.

Денес ви претставуваме збир на вежби кои траат само една минута.

Но, не дозволувајте тоа да ве измами – ќе се потите многу за да ги завршите.

Напиши коментар