Astro&Horoscope

Бидете подготвени: Полна Месечина во Лав започнува на 28 јануари – Носи потешкотии, но и магија!

Полната месечина во Лав ни доаѓа во четврток, 28 јануари 2021 година, и како што веќе знаеме, таа ни носи измешани чувства и може да предизвика малку хаотична енергија.

Може да бидете збунети или несигурни. Информациите или дури и емоциите што некогаш ги потиснавте, може да излезат на површина. Важно е да се види поголемата слика.

Без оглед што се отвора пред нас, нашата сила лежи во гледањето на поголемата слика, секогаш свесни дека во позадината има поголеми работи, што можеби не ги гледаме на прв поглед. Во исто време, сонцето ќе се усогласи со Јупитер, што го носи токму тоа – моќта на вербата во поголемата слика.

Јупитер носи изобилство и зголемување на нашите таленти и дарови. Хаотичната енергија на полната месечина може да ни отежни да се поврземе со енергијата на изобилството, но тоа не значи дека таа не е присутна.

Дозволете ни да имаме отворен ум и визија. Да обрнеме внимание на советите од животот.

Ако работите се комплицирани, имајте на ум дека тоа нема да биде засекогаш.
Наскоро ќе можете да ги разгледате овие сложени ситуации со благодарност и свесност за тоа колку биле потребни.
Лавот носи огнена и креативна енергија. Ќе ве мотивира и ќе ви даде мотивација за претстојните деловни проекти.

Животот во овој период нека не ви биде досаден и монотон, грижете се за позитивните возбудувања и оставете ја инспиративната енергија на Лавот да ви помогне во тоа.

Што ве покренува? Што ќе закажете за оваа недела? Направете нешто што ве прави среќни.

Движете се и оставете ги ситниците да ве мотивираат.

Лавот, исто така, претставува лидерство и самодоверба. Како можете да станете подобар лидер во вашиот живот?

Во животот има и секогаш ќе има пречки, но храброста и упорноста, кои се одлики на Лавот, нè потсетуваат дека секогаш имаме сила да го извлечеме најдоброто од секоја ситуација и да растеме од неа како нови, подобри луѓе.

Напиши коментар