Celebrity

Бијонсе – олицетворение на зимскиот глам

Во бел мантил и тесни пантолони од најновата колекција на Ајви Парк

Бијонсе беше сликана на зимски гламур додека ја моделираше колекцијата Ајви Парк x Адидас, која станува достапна за купување во петок.

На официјалниот Инстаграм на брендот за активна облека на 39-годишната девојка, кој има повеќе од еден милион следбеници на Инстаграм..

Бијонсе беше слика на зимски гламур додека ја моделираше колекцијата Ајви Парк x Адидас, која станува достапна за купување во петок.


Ледениот парк беше соодветно место кое само ја дополни зимската фотосесија

Бијонсе претходно го лансираше Ајви Парк уште во март 2016 година, издавајќи колекција со Топшоп.

Напиши коментар