Astro&Horoscope

Блазе си ви со нив: 3-те најдобри домаќинки во Зодијакот

Секогаш ќе ве изненадат со добра храна.

Девица

Жената Девица сака сè да биде „под конец“, па нивната кујна е беспрекорна. Со цел да се спречи можна кулинарна катастрофа, партнерот ќе биде испратен да изврши други обврски надвор од домот. Грижата за куќата и готвењето е исклучиво нивна обврска.

Рак

Жената родена во овој хороскопски знак најдобро се чувствува во семејниот круг. Затоа, најважно за неа е да му удоволи на нејзиниот партнер, а тоа, пред сè, значи дека тој никогаш нема да биде незадоволен од рецептите во нејзината кујна. Жените Рак се познати и како мајки што се грижат и ќе сторат сè за да ги израдуваат своите малечки.

Лав

Лавицата е многу амбициозна кога ќе се најде во улога на домаќинка и ќе создаде домашно мени полно со уникатни и луксузни состојки и оброци. Исто така, таа сака да биде во право и да ги презема работите во свои раце, па затоа е идеален придружник на животот на мажите кои не се решени кога станува збор за храната.Ако имате девојка или сопруга Лавица, секогаш имате план што ќе се подготвува за ручек следната недела!

Напиши коментар