Celebrity

Блу Ајви Картер позираше „Леден парк“ на мама Бијонсе

Деветгодишната Блу Ајви Картер е номинирана за Греми. Подобра во танцување и шминка од многу возрасни, сега се сврте и кон позирањето. Додека појавувањето на Блу во кампањите на нејзината мајка Бијонсе, Ајви Парк, нејзиното последно појавување во видеото на Icy Park го запали Твитер. „Блу Ајви“ беше тренд на платформата, а коментаторите со право посочија Блу е вистинската ѕвезда на кампањата.

Леле, не можам да верувам дека Блу ѝ дозволи на дамата од левата страна да учествува во нејзината кампања “, се пошегува еден корисник на Твитер.

„Добротворната работа на Блу е неспоредлива“, се пошегува друг.

Како и да е, на сите веќе им станува јасно за магнетскиот шарм што малата Блу го поседува уште од сега.

Напиши коментар