Celebrity

Борбата за живот на Бритни Спирс: Ни пристигнува емотивен документарец за принцезата на поп-музиката!

„Framing Britney Spears“ е новиот документарец за пејачката Бритни Спирс. Ова достигнување треба да покаже што се случувало зад сцената и како изгледала нејзината борба да застане на нозе.

Знаеме дека Бритни изгуби многу oд својата лична автономија по хоспитализацијата и познатото шишање на ќелаво во 2008 година. Нејзиниот татко Џејмс се прашуваше за сите нејзини одлуки, не само за финансиските. Јавноста долго време сметаше дека тоа е краткотрајна одлука. Бритни се врати на сцената по неколку години, зборуваше за менталните проблеми и на сите им се чинеше дека нејзиниот живот е подобар од кога и да било.

Сепак, дури минатата година, јавноста дозна дека таткото на популарната пејачка има целосна контрола врз неа и во 2020 година. Фановите ја поддржаа кампањата наречена „FreeBritney“, која се залага за нејзината слобода. Во август, Бритни молеше нејзиниот татко повеќе да не го контролира нејзиниот живот. Во ноември, таа побара да биде отстранет од позицијата нејзин старател. Таа рече дека нема да настапува сè додека не ја врати својата автономија, но судот не донесе одлука во нејзина корист.

Јавноста се прашуваше дали нејзиниот татко толку многу ја сака улогата на старател поради парите што ги заработи Бритни. Сè што се случило зад сцената ќе биде прикажано во овој документарец. Пристигнува во февруари.

Напиши коментар