After Midnight

Четири нешта кои премногу му одат на нерви на вашиот партнер

Постојано се спуштате самите себе
Без разлика дали имате лош ден или само сакате да ловите комплименти, може да биде многу заморно за вашиот партнер да ви биде дежурен навивач. Покажете си на себе малку љубов со тоа што ќе му ги кажете на партнерот добрите работи кои ви се случиле во текот на денот, откако ќе ги кажете лошите, кои знаете како да ги прифатите, без потреба од утеха.

„Залепени“ сте за вашиот телефон
Секој од нас понекогаш може да претера со својот телефон, но постојаните телефонски повици во друштво на партнерот ќе ве натераат да дејствувате помалку присутно, односно вашиот партнер ќе се чувствува многу неважно. Не ги проверувајте веднаш сите известувања или одредете си време во кое ќе гоо користите телефонот. Ова може да биде предизвик за вас на почетокот, но придобивките се навистина добри.

Го прекинувате додека сте во друштво
Одлично е кога паровите ќе си ги завршат речениците еден на друг, но понекогаш може да биде фрустрирачко и иритирачко.

Не одговарате не пораките
Испратете смс во текот на дено, сигурно имате време за тоа.

Напиши коментар