Astro&Horoscope

Чувањето тајни не им е силна страна: Овие три хороскопски знаци важат за најголеми озборувачи во Зодијакот

БЛИЗНАЦИ

За Близнаците се вели дека се најголемите озборувачи во Зодијакот.

Познати по тоа што не можат да ги држат устите затворени и тие се веројатно последните луѓе на планетата на кои треба да им верувате. Но, не им замерувајте.

Нивната владејачка планета е Меркур, а тој е гласник, што значи дека сè што треба да направат е да комуницираат.

Иако се добри за подигнување на атмосферата, дефинитивно не знаат да чуваат тајна за организирање изненадувачки забави.

ДЕВИЦА

Како Близнаците, со Девицата делумно управува Меркур.

Девиците честопати детално се запознаваат со животот на луѓето околу нив, што дополнително води до фактот дека тие често и случајно ги откриваат тајните што им се доверени.

Девиците се посесивни и сметаат дека треба да знаат сè, па ако не им се доверите ќе сметаат дека тоа е ваша грешка, а не како начин дека сакате да ги предупредувате за грешките од минатото.

СТРЕЛЕЦ

Како единствен филозоф меѓу знаците на Зодијакот, Стрелецот помалку се грижи за фактите и повеќе се грижи за вистината.

Стрелците по секоја цена сакаат да дојдат до дното на работите.
Тие се интензивни, живописни и многу харизматични.

Тие се познати по своите приказни и сакаат да преувеличуваат работи.

Често прават драма без некоја поголема причина.

Бидете внимателни кога ќе им се доверите, бидејќи ако е добра приказна, тешко дека ќе ја задржат за себе.

Напиши коментар